Praktisk information

Jeg bor i rækkehus, så der er fin adgang, hvis du kommer i kørestol.

Priser: 

1 session 425 kr

3 sessioner kr. 1.100 kr (ved køb af et forløb)

Vilkår og regler:


Afbud: Afbud mindre end 24 timer før sessionen, afregnes 50% af prisen. Afbud mindre end 12 timer før sessionen, afregnes 100% af prisen


En session eller forløb tilbagebetales ikke, men kan videregives til en anden.

Jeg overholder selvfølgelig gældende GDPR regler ift. opbevaring af fortrolige oplysninger mm. og har tavshedspligt ift. det du måtte fortælle mig om.

Priser & muligheder


Sessionerne kan foregå i hos mig i Frederikssund, online via fx zoom eller pr. telefon.

Referencer


Det siger en klient efter 6 sessioner om mig:


Ghita – en livsklog, empatisk og superdejlig coach!

Nogle gange vælter udfordringer indover en, i alt for korte intervaller, og så glemmer man alt det man har lært, om, hvordan man passer godt på sig selv; og netop dér, kan det være godt at få hjælp udefra..

Det skete for mig! Desværre!  Men heldigvis fik jeg koblet mig på coachingsessions hos søde Ghita.  

Min situation – kort:

Arbejdsrelateret stress, et uheld som resulterede i knæoperation, uoverskuelige samarbejdsproblemer på jobbet..for blot at nævne de største indflydelser, som har udfordret mig i det seneste års tid.

Så jeg regredierede faktisk… i form af tidligere (ikke altid særligt konstruktive) adfærdsmønstre, som man typisk gør – når presset simpelthen bliver for stort til at ”handle” alene.

Dér bød Ghita ind. Med metakognitiv coaching. Jeg oplevede mange konstruktive elementer. De effektive metakognitive øvelser, - og øjenåbnere; fx i forhold til tidligere svar…men også helt generelt rigtig gode samtaler.

Nogle gange meget ”oppe i hovedet” samtaler, hvor det refleksive fyldte, men der var også masser af ”space” når jeg havde mere brug for at tale om indholdet i mine udfordringer. Det mere følelsesmæssige; den psykologiske del.

Jeg husker, at jeg på et tidspunkt udbrød: ”Du kommenterer jo som en psykolog ville gøre, Ghita!” Og netop det har gjort det supertrygt for mig at være til coaching hos Ghita. Fordi hun agerer med en fin, fin balance mellem de metakognitive og de psykologiske ”træk” i sessionerne. Og så kan man mærke at hun er vild med menneske!

Jeg kan varmt anbefale Ghita som metakognitiv coach – og vil, helt sikkert, når jeg, næste gang synes at presset bliver for stort, ikke tøve et sekund med at lave aftaler med Ghita igen.

For Ghita er et livsklogt, empatisk og varmt menneske, hos hvem man trygt kan lægge sine ”livstrængsler” frem, og få dem bearbejdet i fællesskab, så man igen bliver selvkørende.

.

Kontakt mig for mere information / booking