OM MIG


Erfaren coach med masser af livserfaring og værktøjer

En af fordelene ved at blive ældre, er at livserfaringen øges. 


Jeg har selv bl.a. været igennem ledighed, min mors kræftsygdom og død, skilsmisse, et sygt indlagt barn.


Jeg var aldrig blevet det empatiske rummelige menneske, jeg er blevet til, hvis jeg ikke havde haft den modgang. Fordi det har vist mig, at jeg er stærkere end jeg troede. Og fordi det har givet mig større forståelse for andres udfordringer.


Fordi det har vist mig, at du den ene dag, kan have et liv, du elsker og den næste dag kan du lide store tab.

Fordi jeg har forstået at mængden af tid du bruger på at bekymre dig eller forberede på noget du frygter, ikke giver noget godt til dit liv .Det dræner dig og kan ende med depressive tanker og i værste fald - en depression.


Jeg har taget Meta Mind Coach udddannelsen, da jeg ønsker at udbrede dette unikke værktøj til flest mulige mennesker. For det virker.

At bruge mange timer på at gruble eller bekymre sig, kan føre til mistrivsel eller en depression. 

MIN HISTORIE

I mit daglige arbejde som virsomhedskonsulent i et jobenter, hvor jeg arbejder med borgere, der har andre udfordringer end ledig, er mistrivsel tit en stor faktor. Mistrivsel fordi de bekymrer sig om fremtiden og grubler over fortiden.

Jeg udfordrer med de værktøjer, jeg har med fra det metalognitive. For hvis du bruger alt for mange timer om dagen på at bekymre dig f.eks. om noget du ikke har kontrol over, så du kan du ende i mistrivsel. Eller hvis du grubler over, hvorfor skæbnen er så hård ved dig, så kan det også skabe grobund for depressive tanker, som i værste fald kan udløse en depression.


Da jeg læste om metakognitiv terapi, tænkte jeg "det her værktøj vil jeg gerne videreformidle til mennesker der mistrives fordi de grubler og bekymrer sig alt for meget Tdiligere har jeg taget kursus i Systemisk coaching samt taget uddannelsen NLP Practitioner med focus på coaching.

Derudover arbejder jeg, som sagt, dagligt med at hjælpe ledige i job, og støtter dem i det de nu har brug for. Det kan være støtte fordi selvværdet er i bund. Få brugt den mængde af tid de bekymrer sig ned. Hjælper med cv og ansøgninger osv.

Også er jeg så heldig at jeg  underviser  i "lær at tackle job og sygdom" et kursus via Sundhedskomiteen. 

Jeg er født i 1962, bor i Frederikssund og har 2 børn på hhv. 16 år og 27 år. Jeg holder bl.a. af at rejse,  være i naturen, læse, arbejde i haven, gå på udstillinger.

Citater og gode sætninger:


Vi har alle gode og dårlige tanker, tænk over hvilke du fodrer.

Det du fokuserer på, får du mere af.


Du har 86.400 sekunder i døgnet - livet varer ikke evigt
- få det bedste ud af livet - uanset hvad dit liv byder dig lige nu. 


 Gud give mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan, og visdom til at se forskellen.


Livet handler om at nyde nutiden, glæde sig til fremtiden og lære af fortiden.


Der findes kun to måder at leve livet på.

Den ene er, som om ingenting er et mirakel.

Den anden er, som om alting er et mirakel.


Mandag - Fredag
16.00 - 20.00
Lørdag - Søndag
09.00 - 17.00